Bingo-bonus håll utkik efter dessa bonusar

Det finns en uppsjö av bingo-bonusar för dig som vill börja spela online. Vi vet att det kan vara svårt att förstå skillnaden på alla bonusar och vad dem innebär. Därför vill vi hjälpa dig att reda ut vilka bingo-bonusar som finns, så du enkelt kan välja den som passar dig bäst. Vi kommer även att lista andra populära bonusar om du är intresserad av andra spel på nätet. Vi hoppas att detta kommer göra dig lite klokare när du ska in i bonusvärlden!

Bingo-bonus håll utkik efter dessa bonusar

Det finns en uppsjö av bingo-bonusar för dig som vill börja spela online. Vi vet att det kan vara svårt att förstå skillnaden på alla olika bonusar och vad dem innebär. Därför vill vi hjälpa dig att reda ut vilka bingo-bonusar som finns, så du enkelt kan välja den som passar dig bäst. Vi kommer även att lista andra populära bonusar om du är intresserad av andra spel på nätet. Vi hoppas att detta kommer göra dig lite klokare när du ska in i bonusvärlden!

6 exempel på bingo-bonusar
som erbjuds

I listan nedan har vi tagit fram några vanligt förekommande bingo-bonusar som kan vara bra att hålla koll på innan du börjar spela. Tänk på att bonusarna kan ha vissa krav t.ex. hur mycket pengar du lägger in eller om du är ny medlem eller inte.

6 exempel på bingo-bonusar som erbjuds

I listan nedan har vi tagit fram några vanligt förekommande exempel på bingo-bonusar som kan vara bra att hålla koll på innan du börjar spela. Tänk på att bonusarna kan ha vissa krav t.ex. hur mycket pengar du lägger in eller om du är ny medlem eller inte.

1. Bingo-bonus utan insättning

Detta är en form av bonus som ger dig som ny medlem en chans att spela utan att insättning av pengar krävs. Det betyder att spelbolaget ger dig en summa att börja spela för, vanligtvis runt 50–100 kr eller i form av free spins. Det finns olika krav för hur du kan ta del av en vinst när det gäller bingo-bonus utan insättning, och dem kan skilja sig mellan spelsajterna. Läs därför igenom kraven på just den bonus du valt innan du börjar spela så du vet vad som gäller.

Fördelar:

2. Välkomstbonusar

En välkomstbonus är en bonus som ges till dig som blivit medlem på en sida. Det är något som de flesta spelbolag erbjuder då konkurrensen i branschen är hård. En välkomstbonus kan t.ex. vara ett gratisspel, riskfria spel eller free spins. Något att tänka är att kraven för att utnyttja bonusarna kan se olika ut, vissa sidor kräver endast registrering medan andra sidor kräver att pengar sätts in. Välkomstbonusarna kan även ha en angiven giltighetstid som du måste ta hänsyn till för att kunna utnyttja den.

Fördelar:

3. Bonus utan omsättningskrav

Vanligtvis så har en bingo-bonus omsättningskrav, vilket innebär att du måste omsätta en viss del av bonusen innan du kan välja att ta ut dina pengar. Kraven kan se ut på olika sätt beroende på vilket typ av spel och site du är inne på. Vanligt förekommande omsättningskrav är att du måste vinna 1, 5 eller 10 X bonusbeloppet för att kunna ta del av vinsten. Det finns flera spelsidor som erbjuder bonus utan omsättningskrav, vilket är en fördel som dig som spelare.

Fördelar:

4. Insättningsbonus

En insättningsbonus är något som ofta erbjuds till nya registrerade medlemmar, men även till återkommande spelare. Kraven för dessa bonusar ser olika ut och vissa sidor erbjuder även en insättningsbonus utan omsättningskrav. Den vanligaste bonusen av denna typ är att du som spelare erbjuds att sätta in 100kr, och sedan får 100kr extra att spela för. Detta är en lönsam bonus då chansen till vinst ökar.

Fördelar:

5. Free spin-bonus

En free spin-bonus är en bonus som erbjuds till casino och slotsspel, alltså ingen bingo-bonus. En free spin är en gratis omgång av att ett spel, istället för att du blir erbjuden pengar. Antalet free spins kan variera från 1-100st beroende på typ av spel på spelbolag. En free spin-bonus ger dig möjlighet att prova på ett spel för att se om det är något du tycker är roligt och vill fortsätta med. Det är en typ av välkomstbonus men kan även användas som insättningsbonus.


Fördelar:

6. Betting-bonusar

Detta är en typ av bonus som vänder sig till spelare som bettar på spel och matcher. Betting-bonusar går ut på att du som nyregistrerad medlem eller tidigare spelare erbjuds ett extra högt odds och därmed ökad chans till högre vinst. Precis som andra bonusar så kan betting-bonusar innefatta omsättningskrav. Det är därför viktigt att du ser över avtal och regler på dem innan du börjar sätta in pengar och spela.

Fördelar: